Εθνόσημο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
English  Ελληνικά
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας
και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
    

Λεπτομέρειες Δημοσιεύματος

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία: Δελτία Τύπου, Αρχική Σελίδα | Ημ/νία Δημοσίευσης : 14/3/2017

Περιοδεία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή σε Έδεσσα, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Έδεσσα, το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 15, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Στη διάρκεια της περιοδείας του θα συναντηθεί με τις Δικαστικές Αρχές, εκπροσώπους Δικηγορικών Συλλόγων και άλλους φορείς.

Όπως είχε πρόσφατα προαναγγείλει μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κοντονής επισκέπτεται τους νομούς Πέλλας και Κιλκίς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών. Ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο ο Υπουργός είχε σειρά επαφών με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στην Έδεσσα, που αποτελεί αίτημα του δικαστικού κόσμου της πόλης. Στο Κιλκίς, μελετάται η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου και του Πρωτοδικείου, λόγω ακαταλληλότητας των κτιρίων, ενώ εξετάζεται η συγκέντρωση όλων των δικαστικών και εισαγγελικών υπηρεσιών σε ένα κτίριο. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κοντονή στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι η Θεσσαλονίκη. Κατά την εκεί παραμονή του, την Παρασκευή, θα επισκεφθεί τη Δικαστική Φυλακή Διαβατών και το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και θα έχει σειρά συναντήσεων. 


Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δημιουργία: SDC Α.Ε.